rocky

Am văzut Rocky

După cum am promis, m-am apucat de seria de filme Rocky. Și începem.. ca să vezi… Cu primul. 1976.

 

Despre film

yellow line

Filmul spune povestea unui pierde vară, un recuperator de mâna a doua, care mai boxează din când în când pentru a mai face câte un ban. Acesta a fost când un tânăr promițător, dar care o accidentare l-a ținut departe de lumea sportului. El primește, la un moment dat, șansa să obțină centura mondială pentru cel mai bun boxer, luptând contra lui Apollo Creed, care avea nevoie de un contracandidat slab pentru a-și îmbunătăți imaginea. Rocky acceptă și oferă una din cele mai bune meciuri de box din istorie! Da, nu vă zic finalul. Vedeți filmul! Chiar dacă 80% din voi l-ați văzut.(shame on me)

Părerea mea

yellow line

În primul rând filmul e bun. Chiar e bun. Dar au fost anumite chestii care m-au deranjat. În primul rând, Adrian e chiar handicapată la început. Dar înțeleg asta, pentru că și eu sunt cam introvertit și mna.. Ok, altceva a fost falsitatea cu care se dau pumnii în film. Deci la unele faze se vede distanța de cel puțin 30-40 cm de față, dar trecem și peste asta, că .. așa era tehnica de filmare pe vremea aia. Dar cel mai și cel mai enervant lucru, poate asta va fi și în următoarele filme, este că: Primești vestea că o să joci cu cel mai bun boxer din lume, pe care îl vezi doar la TV și ești.. meeh.. La fel și cei din jurul lui. Așa a fost și în Creed, așa e și aici. Nu m-a deranjat că nu prea a arătat cum se antrenează și că jumate de film se chinuie să o cucerească pe ciudata vieții, dar cum să nu te bucuri că primești oferta aia? Wăăă!!! Bagă flotări!

Altă treabă e că își ia Rocky la pumni în mufă.. De nici dacă ești supererou nu reziști la atâția. Dar na, el e “The Italian Stallion”, Mă aștept ca și în următoarele filme să-și ia cel puțin la fel de mulți pumni.

Filmul are 6 nominalizări la Oscar, dintre care a câștigat jumătate din ele. Well done, Stallone, well done. Acesta e filmul care i-a lansat cariera celebrului actor. Nu filmul porno în care a jucat, ci Rocky :))


Notă IMDB: 8.1

Notă personală: 8

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.