Am văzut Inside Out

  • by
inside out

Mi-am promis că încep și devorez seria Rocky, dar nu pot vedea filmele unul după altul. Așa că aseară am văzut Inside Out.

Despre film

yellow line

E vorba despre o nou născută care atunci când se naște, i se dezvoltă în creier anumite emoții, reprezentate prin niște personaje. Bucuria, este personajul principal, urmată de Tristețea, Frica, Furia și Dezgustul sunt stările din creierul lui Riley. Aceștia cresc împreună cu fetița până aceasta face 11 ani și se mută în “San Franstincko”, din Minnesota. În capul lui Riley este dezvoltat un mecanism complex în care memoriile de baza sunt sub formă de insule și sunt păstrate în niște bile  strălucitoare. Într-o zi, Tristețea se joacă cu bilele cu memoriile de bază, făcând-o pe Bucurie și pe ea să fie azvârlite departe de sediul unde se controla mintea lui Riley, împreună cu bilele. Întoarcerea spre sediul central devine o mare aventură, iar în același timp la sediu este o zarvă totală cu Frica, Furia și Dezgustul la conducerea lui Riley. Toate se termină cu bine, Bucuria și Tristețea revenind și îndreptând comportamentul lui Riley. Yey..

Părerea mea

yellow line

Câștigătorul de Oscar de anul ăsta la secțiunea cea mai bună animație, e o comedie ușoară, pentru familie, pentru toate vârstele. Gradul de amuzament e relativ slab, dar este o animație clasică Pixar. Adevărul e că nici nu au prea avut cu cine concura la Oscar, ceilalți nominalizați fiind animații mai ușoare decât Inside Out. Oricum, nu m-am plictisit. E un film bunicel pentru o după amiază plină de lene în care chiar nu vrei să gândești sau să faci legături. Vrei pur și simplu să-ți umpli timpul cu ceva. E bun pentru văzut în familie pe canapeaua din sufragerie, cu o cană de ciocolată caldă în mână. Dap! Trebuie să schimb, revenim la Rocky și bătăi și chestii “man up”!

Later edit (că acum mi-am amintit să vă zic): Băi, ați văzut ce mustață de pedo are tatăl lui Riley? Deci tipul ăla de mustață ar trebui interzisă. Oamenii cu așa mustață ar trebui amendați. Deci serios că mă duce gândul la gardianul Mendez din Orange is The New Black.


Notă IMDB: 8.3

Notă personală: 8

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.