zootopia

Am văzut Zootopia

Am zis că o să văd toate filmele Rocky, așa că sâmbătă am fost la Zootopia. Mda.. :-s

Despre film

yellow line

Filmul prezintă visul unui iepuraș (femelă) care visează să ajungă polițistă. Face academia de poliție și este transferată într-un oraș mare (Zootopia) unde se lovește de multe obstacole în a deveni o polițistă adevărată. Ajutată de o vulpe șireată, aceasta reușește să rezolve cel mai greu caz din oraș și astfel devine cea mai bună polițistă din oraș.

Părerea mea

yellow line

Animația este una bună la care nu m-am plictisit. Trecând peste faptul că înafară de mine, prietena mea și câțiva părinți plictisiți eram singurele persoane peste 13 ani, iar marea de copii din sală mai deranja ocazional cu diferite sunete (nu foarte mult) și trecând și pe lângă faptul că un bou de lângă noi își verifica telefonul din 5 în 5 minute (știți cum e..), filmul a fost distractiv. Referințele au fost chiar drăguțe, mai ales cele la “Nașul”. Per total filmul e de urmărit, nu e un must, dar e mai bun ca Inside Out.

P.S.: Leneșii sunt cei mai amuzanți! :))

zootopia

Cast

yellow line

Ginnifer Goodwin este vocea personajului principal, Judy Hops. Nu o știam, e personajul principal al serialului Once Upon a Time de la abc.

În film au mai “vociferat” și Jason Bateman, Idris Elba, J.K. Simmons și Shakira.


Notă IMDB: 8.4

Notă personală: 8

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *