Am văzut The Hunger Games: Mockingjay – Part 2

  • by
The hunger Games mockingjay part 2

În weekend a apărut și varianta bună de văzut de pe torrente a ultimei părți din The Hunger Games. Așa că am pornit elicele de la corabie și am piratat, pentru că nu am avut când să mergem la premiera The Hunger Games, în noiembrie.

Despre film

yellow line

Se continuă lupta încet, încet cu Capitoliul, spre final ajunge acolo și îl dărâmă, iar Snow este ucis. Nu de Katniss, ci de mulțimea de oameni ai Panem-ului. cam asta e ideea. imediat vă explic și de ce e atât de scurtă descrierea filmului.

Părerea mea

yellow line

Păi mai multe nici nu se întâmplă în film. Ce căcat să zic mai multe dacă în tot filmul sunt 3 panorame, 2 scene de acțiune și în rest vorbăraie. Și nu de-aia activă, să se certe sau mai știu eu ce. Nu, de-aia gen filmele românești de duzină. De-aia de-ți vine să mori. De-aia de te uiți cât de mult mai e până la finalul celor 2 ore și 17 minute din film. Exact de-aia!! Este cel mai plictisitor film din ultima vreme! Este cel mai prost film din ultima vreme! Chiar am căutat recenzii despre film să văd ce zic și “criticii” adevărați. Auzi: “..este interesant câtă energie și ingenuitate această poveste are.” Băăăă!!! Tu ești nebun? Unde dracu a găsit el energie? Pe lângă asta, la final, handicapata omenirii, da, cea care a dormit, fugit, vindecat în tot filmul (ar fi putut lua un Oscar pe treaba asta) a rămas cu băiatul de care îi era milă. Nu cu the mothafucking handsome dude, ci cu the fucking midget, blond, bieber-like guy. Și i-a mai aruncat și doi fătălăi, așa, să arate emoție filmul. Păi băăă!!! ok, calm.. calm.. calm.. Păi futu-ți morții mă-tii!

Nici gif nu-i las, cum făceam de obicei.

The movie was bad and they should know that!


Notă IMDB: 6.8 (e singurul film din serie care nu are o nominalizare la Globurile de Aur.. .. .. PENTRU CĂ NU MERITĂĂĂ!!!)

Notă personală: 6

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.