Am văzut The Man from U.N.C.L.E.

  • by
The Man fron U.N.C.L.E

Mi-a plăcut cum a jucat în The Danish Girl și în Ex Machina, așa că am căutat filmele în care a mai jucat proaspăta câștigătoare a Oscarului, Alicia Vikander. Printre altele, am găsit filmul ăsta, așa că “i-am dat bătaie”.

Despre film

yellow line

Acțiunea filmului se petrece undeva în anii 1960, în timpul Războiului Rece, în care un agent KGB și unul CIA trebuie să uite de ura pe care și-o purtau unul celuilalt și trebuie să-și unească forțele pentru a opri o organizație din a cuceri lumea (or something like that). Important e că pentru a reuși asta, aveau nevoie de tatăl unei mecanice de mașini pe care o iau de partea lor și cu ajutorul căreia ajung la tatăl ei. Bla-bla, bineînțeles că până la final le iese mișcarea și chiar se împrietenesc unul cu celălalt.

Părerea mea

yellow line

Filmul care este o adaptare a serialul din anii ’60, per total e ok-ish, acțiunea e bună, are un aer de James Bond, deci puțin classy, dar mai amuzant. Nu impresionează cu nimic, nu e super distractiv, ba chiar la un moment dat m-am plictisit din atâta vorbăraie.

Henry Cavill, agentul CIA, face ce face și îi ajunge cârlionțul ăla de Superman pe frunte. În orice caz, joacă bine rolul de mic James Bond care omoară tot ce-i stă în cale dacă se poate, îndeplinește orice misiune indiferent de nivelul de dificultate a acesteia și fute tot ce prinde.

De cealaltă parte este Armie Hammer, KGB-istul, comunist care este rigid, are probleme cu nervii, dar totodată încearcă să fie un mic James Bond, cum e rivalul lui american.

Cei doi se tot înțeapă și ciondănesc reciproc de ajung până la final să fie prieteni.

the man from u.n.c.l.e.

Nu e un must watch, dar dacă nu aveți nimic de făcut într-o seară, e o alegere A-OK.


Notă IMDB: 7.3

Notă personală: 7

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.