Cât de “de căcat” sunt oamenii în autobuz

bus

Dimineață, 6:39, în drum spre lucru, aștept autobuzul 6:40.

Vine.

Dau să urc, se bagă cineva în față să intre, deși era destul loc în autobuz (au mai fost dăți când nu aveai loc). Deci era ceva loc. S-a băgat în față. Zic: “meeh, fie”. Îl las în fața mea, urcă, urc, urcăm toți.

Pleacă autobuzul.

Eu stau pe “holul” dintre scaune, în picioare, agățat de o bară de-aia de sus.

Trei stații mai departe, pe partea stângă (scaunele din stânga), din cele două scaune, o tipă de lângă geam se ridică să coboare.

Tipul din dreapta ei se ridică, o lasă să treacă și se pune în același loc. Adică pe partea stângă, locul din dreapta, cel dinspre “hol”, locul de lângă geam rămânând liber.

Timp de alte 3 stații, stă acolo, nimeni nevrând să se pună în locul de lângă geam. PENTRU CĂ NU PUTEA!(dar și de scârbă) Locul dintre picioare și scaunul din față rămâne de câțiva centimetrii (să nu zic că eu stau puțin înghesuit).

Fraierul, nu a vrut să se dea, în pizda mă-sii, în partea dinspre geam, ca să mai stea și alt fraier lângă el.

Ok, sigur, dacă voia cineva să stea, putea să-i zică să se dea să intre el, dar nici nu cred că a vrut cineva asta. JEG!

Același lucru s-a întâmplat undeva mai în față, dar pe partea dreaptă, cu o doamnă, dar la o diferență de o stație sau două. Același rezultat, nimeni nu a vrut să urce lângă scârbă.

Da, stăteam în spate, observam semi adormit, ascultând niște “The Clash“.


Morala: Unii oameni pot fi atât de “de căcat”! De ce să se dea el la o parte, ca o altă persoană să stea lângă el (făcând un mic bine de dimineață), când poate să fie muist și să stea în același loc? Makes sense.

Mesajul meu e: nu fi acel ratat, fi schimbarea! TU!

 

Poza: SplitShire

 

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

2 thoughts on “Cât de “de căcat” sunt oamenii în autobuz”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.