hancock

Am văzut Hancock

Am revăzut filmul “Hancock”. Știam că e mișto, dar îl văzusem mai demult pe HBO și nu eram suficient de matur cât să mă bucur de film cu adevărat.

Despre film

yellow line

Hancock, că despre el e vorba, e un erou plictisit, supărat pe viață, care își petrece ziua bând. Ce ciudat sună. În fine, ideea e că se îmbată zilnic și atunci când salvează pe cineva, reușește să distrugă mediul din jurul lui. Asta îl face să fie urât de oamenii din oraș, dar lui nu-i pasă. Asta până când îl salvează pe Ray, care îl invită acasă la cină și îi propune să se schimbe și să ajungă eroul de care orașul are nevoie. Acesta ia în considerare oferta și într-un final, acceptă. Ajunge la pușcărie, pentru că trebuia să facă pușcărie, deoarece oamenii cărora le-a distrus casele sau bunurile, l-au reclamat. A făcut câteva săptămâni de pușcărie, unde s-a antrenat cu Ray să devină o persoană mai bună și mai sociabilă. Când a fost nevoie de el, acesta a fost eliberat și a salvat situația. Ajunge eroul mult dorit și lumea începe să îl placă din ce în ce mai mult.

hancock

Între timp, descoperă că soția lui Ray era și ea super eroină și chiar că era soția lui (știu, sună ciudat).

hancock

În fine, ideea e că amândoi reușeau să dea unul de altul, dar asta îi slăbea și chiar omora. Așa că Hancock fuge și îi lasă pe Ray și soția lui să-și trăiască viețile…

Părerea mea

yellow line

Filmul e ok de văzut la plictiseală. Nu rupe, dar e distractiv să-l vezi când n-ai ce face. Nu prea am ce să zic nici de rău, dar nici de bine. În orice caz, dacă apare vreo partea a doua (pentru că văd că e programată), mă voi prezenta la cinema să-l văd. Charlize, bună ca întotdeauna.

Știați că…?

  • Înainte ca Will Smith să accepte rolul, Leonardo DiCaprio, George Clooney, Matt Damon sau Ben Affleck au fost propuși pentru rol, de-a lungul anilor.
  • În unele cinematografe a fost livrat sub numele de “Speak Publicly” sau “Hidden from Earth”.
  • Titlul original era “Tonight, He Comes”, apoi a fost modificat în “John Hancock”, pentru ca mai apoi să devină “Hancock” pe care-l știm cu toții.
  • More.

Notă IMDb: 6.4

Notă personală: 8

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.