batman and robin

Am văzut Batman & Robin

După ceva amânare, mi-am făcut curaj și am reușit să văd Batman & Robin. Așa am văzut un film de 2 ore și 5 minute în aproximativ o oră. Hai, o oră și 10 minute.

Despre film

yellow line

Avem un Batman interpretat, de data asta, de George Clooney, dar Robin e același Chris O’Donnell care a fost și în “Batman Forever”.

Cei doi întâlnesc un “Freeze” interpretat de Arnold Schwarzenegger care îngheață tot în jurul lui. Acesta încearcă să facă rost de un leac pentru vindecarea soției sale pe care a criogenizat-o pentru că suferea de o boală (am uitat care). Lui i se alătură Poison Ivy și Bane. Poison Ivy dorește ca lumea să fie populată de plante și se alătură lui Freeze pentru a cuceri lumea. Se face un mix de vedete care se bat, la ele se adaugă și o anume Batgirl (pentru că nu era deajuns) din care, bineînțeles că învinge Batman și Robin… Și Batgirl. TANANANAAAA…

batman and robin

În fine, se mai întâmplă că Alfred se îmbolnăvește, iar Freeze (pentru că era doctor) îl ajută să se facă bine. Mmmkay…

Părerea mea

yellow line

Având un avânt luat de la succesul primelor două filme Batman, ale lui Tim Burton și cu filmul “not good, not bad” de dinainte, Joel Schumacher a decis să mai scoată din “desagă” încă câțiva rău făcători clasici Batman.

The movie is bad and he should feel bad! 

Nu știu dacă a încercat să-l facă parodie sau nu înțeleg ce a vrut să facă, dar nu cred că i-a ieșit. Povestea e slăbuță, glumele sunt slabe, efectele sunt varză, logica filmului e la pământ, iar efectele alea sonore de  Benny Hill sunt oribile. Păi ăsta e film Batman sau e o glumă? Nu știu cum au acceptat atâtea vedete să joace în el. Joel a dat-o grav în bară cu filmul ăsta. A fost un fel de Uwe Boll prin scârba asta de film.

Ziceam că am văzut filmul în aproximativ o oră, pentru că tot derulam în față în anumite momente…

Nu recomand filmul! Deloc.

Știați că…? Poate aici aflăm de ce a ieșit așa prost…

  • Din cauză că costumul de Batman era dificil de dat jos, George Clooney s-a pișat pe el odată. S-A PIȘAT PE EELLL!!! CUM, BĂĂ?? CUM SĂ TE PIȘI PE TINE? HOAAAHAHAHAHA 😐 JKJKJLOLOL
  • Joel Schumacher a încercat să-i convingă pe cei de la Warner Bros. să îl mai lase să mai facă un film Batman cu Kurt Russel în rolul comisarului Gordon și o Selina Kyle afro-americancă (adică de culoare sau mulatră). Din fericire nu a fost lăsat, ceea ce a condus la “the masterpiece” a lui Christopher Nolan.
  • Cică studioul a pus presiune pe el ca să facă filmul mai “toyetic” (a showcase for marketable toys and games). De-aia a ieșit așa… Hmm… nu știu ce să zic.
  • Freeze spune 27 de glume de cacao despre gheață.
  • E singura apariție a lui Batgirl într-un film Batman.
  • Cică Clooney dădea banii înapoi oamenilor care au văzut filmul. :))
  • Filmul “Batman Forever” trebuia să se numească “Batman & Robin” și ăsta trebuia să se numească “Batman 4Ever”.
  • More.

Notă IMDb: 3.7

Notă personală: 5, penibil.

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

2 thoughts on “Am văzut Batman & Robin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.