Am văzut Mr. Right

  • by
mr right

Da, nu am mai văzut un film de… vreo săptămână și i-am dus dorul. A trebuit să recuperez și cum am găsit în sfârșit ceva relativ urmăribil la cinema, am profitat puțin. (asta și pentru că am avut cu cine merge 🙁  de data asta)

Despre film

yellow line

Filmul în română se numește “Mr. Right. Un iubit… mortal”, pentru că de ce s-ar numi doar “Mr. Right”? Da, e o comedie romantică, dar nu foarte.

Ideea e că tipul, personajul principal, un tip pe nume Francis :)). AAhahaha!! Cine are numele FRANCIS? Aaahahah :))). Da’ chiar, mai știți cine avea numele Francis? :> Da, el va fi mereu Francis sau Ajax de acum încolo… Poor guy. Să revenim! Deci, tipul nostru Francis, este un fost agent FBI sau CIA sau organizație de genul, actual asasin care asasinează persoanele care încearcă să îl plătească să omoare persoane. Get it? E simplu! Tipul e bun, parcă ar fi pe NZT, așa se ferește de gloanțe și în același timp, are stil, dansează când bate pe cineva.

În celălalt “colț” o avem pe Martha, o fată la vreo 28 de ani care nu a realizat nimic în viața ei, care tocmai a fost înșelată de bărbatul cu care era, care a încercat să-i propună, înainte să se despartă de el, un threesome cu ea și amanta… Hmm… smart boy, măcar a încercat.

Ok, cei doi se întâlnesc într-un magazin, ea dă peste niște cutii de prezervative, el le prinde pe toate, ce să mai… a fost magic. Clipa aia în care s-au văzut (printre prezervativele care cădeau în slow-mo) a reprezentat ceva fermecător.  După asta, totul a fost simplu, el a invitat-o direct (cu prezervativele în mână) la o întâlnire, ea a ezitat, dar în cele din urmă a cedat, bagaboanta… Apoi s-au întâlnit în timp ce el se ferea de gloanțe și îi bătea pe alții care vroiau să-l omoare, chiar dacă era cu ea. (bineînțeles, fără să știe ea)

mr. right

Asta până într-o zi când a aflat că e cine e… S-a supărat, dar i-a trecut.

În fine, pe lângă asta, unii vroiau să îl omoare, au reușit să o răpească, iar el, bineînțeles, a salvat-o bătându-i pe toți pe acolo.

Chiar și ea a bătut vreo doi tipi..

mr right

Totul se termină pe o ploaie fake (vrând să pară dramatică)…

Părerea mea

yellow line

Filmul nu surprinde cu nimic, dar e plăcut. Nu e genul de film pe care să-l revăd, dar aș vedea o continuare a lui. Ce nu înțeleg eu este de ce nu a prea reușit Sam Rockwell să se afirme mai mult în lumea cinematografică. De mult mi s-a părut un actor bun, prezentabil, care poate juca în multe tipuri de filme. Cu toate astea, s-a lamentat la roluri mici în câteva filme mai de succes și cam atât.

E filmul clasic cu ea, tânără și naivă, iar el, nelegiuitul fermecător care intrigă fata prin lucrurile rele (badass) pe care le face. Și vai ce poveste de dragoste se înfiripă de aici…

Ok, a fost plăcut, aș vrea o continuare… Ceva în stilul “Mr. & Mrs. Smith”.

Știați că…?

  • Sam Rockwell și Anna Kendrick au mai jucat împreună și în filmul “Digging for Fire”, dar ca personaje secundare.
  • Sam Rockwell a mai fost asasin și în filmul “Seven Psychopaths”. BTW, uitați-vă la el!
  • Tim Roth și Anson Mount au mai jucat împreună și în filmul “Hell on Wheels”.
  • More, there ain’t more.

Notă iMDB: 6.3

Notă personală: 7

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.