Am văzut Avengers: Age of Ultron

  • by
Avengers age of ultron

#ingoanasprecivilwar, am văzut ieri Age of Ultron, cu ăsta am încheiat filmele pe care trebuia să le recuperez înainte de a vedea Civil War. Azi văd Civil War-ul, mâine scriu despre el.

Despre film

yellow line

Filmul debutează cu infiltrarea “răzbunătorilor” într-o bază secretă HYDRA, unde îl elimină pe Strucker, dar din care evadează gemenii Maximoff. Iron Man reușește să ia sceptrul lui Loki, dar nu fără a fi vrăjit de Scarlett Witch.

Ajunși acasă, Tony și Bruce gândesc un program cu ajutorul sceptrului, care să controleze armata de roboți a lui Tony și a nu mai fi nevoiți ei să apere lumea. Îl creează, dar pe când o petrecere în vila Stark, programul (Ultron) se “trezește” și preia conducerea tuturor roboților lui Tony. Le declară război și dispare.

Ultron, merge la supplier-ul de metal din care e confecționat scutul lui Captain America (adamantium parcă) și încearcă să ia tot metalul. Răzbunătorii se prind că va fi acolo și merg să-l oprească.

Cu ajutorul gemenilor, Ultron scapă, odată cu metalul mult râvnit.

avengers age of ultron

După asta, Ultron (fiind încorporat într-un robot) încearcă să ia forma umană, creându-se pentru a fi “imprimat” de o imprimantă de țesut uman. În timp ce se “uploada” în forma umană, Ultron dezvăluie planul malefic de a distruge omenirea, gemenilor. Aceștia fug și îi ajută pe “avengerși” să preia imprimanta care se afla la 80-90% din procesul de creare a lui Ultron.

Preiau imprimanta și deși contrazicându-se reciproc, răzbunătorii creează un nou super-erou, în forma umană a lui Jarvis sau Vision.

avengers age of ultron

În timp ce Vision a fost creat, Ultron a lucrat și a creat o armată de roboți și a pus stăpânire pe orașul Sokovia, pe care îl ridică (la propriu) în aer cu ajutorul metalului furat. Odată ajuns la o anumită distanță și dat drumul, orașul ar putea distruge planeta sau ceva de genu’.

Băi și se adună ăștia mulți și buni și bat la mici Ultroni de le sună apa în cap. Salvează oamenii din orașul plutitor, dar și planeta. Din toată lupta asta rezultă moartea lui Quicksilver (băiatul dintre gemeni) și dispariția lui Hulk.

După luptă, căpitanul se decide să își continue căutarea bunului său prieten.

Părerea mea

yellow line

Mai multă acțiune, mai multe personaje și mai mare amenințarea pentru planetă. UUU…

Acțiunea e bună, mi-a plăcut bătaia între Hulk și Iron Man în Hulk Buster (sau cum s-o numi…)

avengers age of ultron

În rest, acțiunea e normală, nimic special. Vin mulți inamici și ei îi distrug foarte ușor. Meh…

Filmul e ok. Nu surprinde cu nimic, nu are nimic special, nu o să-l revăd.

Mi s-a mai părut interesantă idila între Bruce și Natasha, dar și faptul că au pus puțin accent și pe viața lui Hawkeye, ceea ce e bine.

Trailer

yellow line

Știați că…?

  • Scarlett Johanson era însărcinată pe timpul filmărilor și au fost angajate 3 dubluri pentru ea. Semănau atât de mult cu Scarlett încât ceilalți acotri își dădeau cu greu seama că nu e ea.
  • Regizorul a vrut să-i bage și pe Spider-Man și Captain Marvel în finalul filmului, dar nu s-a sincronizat bine. Nici nu era angajat Tom Holland atunci.
  • Cel mai mult apare Captain America în film, urmat de Iron Man, Black Widow, Hulk, etc.
  • Pepper Pots nu apare în film deoarece contractul lui Gwyneth Paltrow cu Marvel a luat sfârșit odată cu Iron Man 3 și nu a mai fost înnoit, deși aceasta își dorea să revină.
  • Mark Ruffalo și Scarlett Johansson sunt născuți în aceeași zi.

Notă IMDb: 7.5

Notă personală: 7

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.