100 articole

100 de articole!

Ieee!! Am ajuns și eu la 100 de articole pe blogul meu început în 6 februarie. Au trecut 105 zile de atunci, am scris 100 de articole. Eu zic că e bine…

Mi-am făcut și câțiva prieteni, dar ținând cont că blogul nu este complet lansat, că am zis de el doar câtorva apropiați, urmând să îl lansez cum trebuie și să-l promovez abia după ce mă întorc din America (dacă-mi iau viza), în toamnă, eu zic că m-am descurcat ok.

Sunt mulțumit de cum se comportă, sunt mulțumit și de mine că încep ușor, ușor să învăț să scriu articole. Observ o creștere substanțială în calitatea articolelor, cel puțin la recenziile de filme. Adică dacă comparăm prima recenzie, de la Goosebumps, cu ultima recenzie, la Dirty Grandpa, vedem mai mult conținut, mai mare calitatea articolului (cred eu), mai multe informații despre film.

Am început cu gândul că o să fac un blog cu recenzii de filme, muzică, jocuri și noutăți în tehnologie, după cum spuneam și atunci. Pe parcurs am renunțat la noutățile în tehnologie, am lăsat puțin deoparte muzica (dar promit că revin în forță cu recomandări de melodii noi și vechi!) și m-am concentrat mai mult pe filme. Pe recenzii, pe știri, pe viața actorilor, etc. Cât despre jocuri… M-am jucat mult mai puțin decât mi-am propus. And that’s sad! Dar din toamnă îmi cumpăr calculator și uit de lume! glumesc

Pe viitor îmi propun să scriu mai multe articole cu recomandări de muzică, de seriale, mai multe articole personale, cu chestii pe care le observ sau pățesc în fiecare zi. O să vreau să implementez încă o categorie, sus, în meniu, cu YouTube. Nu, nu mă apuc de vlogging, dar vreau să promovez canalele mele preferate de YouTube, cele mai bune calitativ.

De când am început blogul și până acum, am fost felicitat de câteva persoane de faptul că scriu ok, ceea ce a însemnat foarte mult pentru mine! Sunt entuziasmat de proiectul început și abia aștept să mă întorc, pentru a începe să-l promovez cum trebuie și bineînțeles, să scriu și impresii de acolo.

100 au trecut, urmează mii, zeci de mii!

A fost distractiv până acum și nici măcar nu m-am străduit! Pe viitor o să mă implic mai mult și o să mă documentez mai mult legat de știri și noutățile pe care o să vi le transmit.

Deocamdată, vă salut, și ne vedem cu ocazia următorului articol! Cheers! 🙂

Poză: Find A Photo

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

4 thoughts on “100 de articole!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *