people walker

The People Walker

Uneori ascult Kiis Fm de America. Un post de radio din Los Angeles. Nimic special, muzică comercială nu e bună, dar nici proastă. Adică nu e radio zu sau alte posturi cu muzică de căcat. Au muzică ok, ba chiar mai bagă și muzică mai de anii 2000 americană. E mmmkay…

Nu e bună decât pentru puțin relax.

Până la ora 3, au doar muzică, fiind dimineață la ei. După ora 3, când la ei se face 5-6 dimineața, începe matinalul cu Ryan Seacrest și Sisanie, “On Air”, care nu e cine știe ce, dar are momente când e amuzant.

Miercurea cred că e emisiunea când vin soțiile înșelate (sau cu bănuiala că ar fi) și încearcă să îl facă de căcat pe soț la radio. Bănuiesc că le înșeală cu vreo colegă sau prietenă și îi sună pe ăștia doi și ăștia îl sună pe fraier, de exemplu ca fiind patronii unor firme de flori din cartier și cum că ar da gratis un buchet de flori random și că el e fericitul câștigător și că să le dea adresa cui să trimită florile.

Prostul proștilor pică în plasă și trimite florile la amantă, apoi intră furtuna în acțiune. Și încep și se “bălăcăresc” la radio până își dă seama handicapatul vieții că se face de cacao și îi zice că o să vorbească acasă și închide.

fight with girlfriend

Dar asta nu e tot!

După aia, moderatorii emisiunii întreabă lumea dacă ăla chiar înșela și că ce părere au. Și spre surprinderea mea, chiar sună lumea să-și dea cu părerea.

Deci nu doar noi avem emisiuni gen DDD sau “ochii din umbră”. Și ei au căcatul lor! Și ei au oameni care ascultă prostii.

Am prins emisiunea de vreo 2-3 ori, dar nu despre asta vreau să vorbesc.

Săptămâna trecută, cred că joi, povestește Sisanie asta că a mers la o prietenă de-a ei. După ce a plecat de la ea de acasă, a văzut un afiș pe un stâlp cu anunț pentru “The People Walker”. Adică plimbătorul de oameni.

Adică omul care plimbă pur și simplu oameni. Cum sunt cei care plimbă câini, așa și ăsta.

Inițial am crezut că e o glumă slabă, dar e pe bune.

L-au sunat pe ăsta mic și zicea că întradevăr, plimbă oameni. Îi taxează la milă. :))

A dat chiar și pagina de facebook. Tipul era legit! 8 dolari pe milă parcă cerea. A zis că oferea o companie prietenoasă, cineva cu care să vorbească în tot acest timp.

Practic, e un fel de psiholog în mers. Nu te întinzi pe o canapea și povestești cum nu poți tu să-l mai vezi pe Doru la față, mai ales după ce nu-ți mai dă banii ăia împrumutați acum 2 ani jumate, ci mergi cu băiatu’ și îi zici povestea.

Ceea ce e bine, mai faci mișcare.

A zis că avea vreo 2-3 persoane pe care le plimba. Dar cum era la început, spera să se extindă.

Oare cum sună asta: The People Walker – vă plimbăm de vă sar capacele! (en: we walk the shit out of you!) :))

Și acum stai puțin și te întrebi.

why

De ce ai vrea asta? Chiar atât de singuratic ești? Chiar atât de mult ai nevoie de compania cuiva?

Sau poate ești vedetă și nu vrei să stai de vorbă cu fanii și angajezi pe cineva care să te țină de vorbă, ca să pari ocupat, să nu se ia nimeni de tine.

Totuși… Weird people are weird.

Oare o să-l vedem pe tânărul nostru antreprenor cu o afacere prosperă în câțiva ani?

god no

Poate nu…

Momentan, o să mai ascult radio-ul ăsta… E amuzant ce le mai debitează mințile unor americani. O să revin dacă mai aud chestii de-astea funny 🙂

Poză: Find A Photo

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.