Am văzut Just Friends

just friends

Duminică, dând de un televizor și neavând ce face, Leonard s-a uitat la o parte din Just Friends. Că ce să faci? Ce am ratat duminică, am văzut aseară.

Despre film

yellow line

În film e vorba de grăsuțul de Chris Brander (Ryan Reynolds) care e îndrăgostit de bunăciunea liceului, Jamie Palamino (am căutat pe net, Jamie e un nume unisex. Ce? Mă contraria ceva, nu mă judecați!), dar aceasta se vedea numai cu luzării liceului. (film clasic cu fraierul școlii care rămâne până la final cu bunăciunea) Jamie și Chris erau cei mai buni prieteni, dar el vroia mai mult. Până să apuce grăsuțul nostru să-și spună sentimentele, prietenul lui Jamie îi fură caietul în care își declara dragostea și spune tuturor, moment în care Chris se supără și pleacă din oraș.

just friends

10 ani mai târziu, Chris era cuceritorul perfect. Futea tot ce prindea și era și bun la muncă. Într-o zi șeful îl pune să convingă o fostă prietenă de-a lui, actuală cântăreață în vogă, să semneze cu ei, for the money.

Deci, pleacă cu avionul spre… Undeva, probabil să o promoveze. Vita își pune niște mâncare la încălzit la cuptorul cu microunde din avion, cu tot cu staniol. Ia foc, avionul aterizează în New Jersey (orașul lui Chris) și sunt nevoiți să înnopteze la el acasă.

Câteva ore mai târziu erau în barul orășelului (sau ceva de genul), unde Chris dă de foștii lui prieteni, da și de Jamie. Îi propune o întâlnire, fata acceptă și o zi mai târziu, acesta încerca să o impresioneze cu o mașină scumpă închiriată și cu o atitudine de bad boy. Exact tipul de băieți cu care se întâlnea Jamie în liceu. Nu a prea mers, s-a emoționat și a dat greș.

Pentru că încă nu puteau încă pleca, Chris o mai invită pe Jamie la o întâlnire, la patinoar. Acolo se face iar de râs, bate niște copii și își ajunge la spital cu dinții sparți.

just friends

Jamie pleacă cu un fost coleg de liceu, care era un băiat foarte bun (dar care vroia doar să o fută pe Jamie, pentru că în liceu era un loser și nu avea șanse).

Chris schimbă tactica și o invită pe Jamie la cel mai gay film, iar aceasta îl aduce și pe fostul coleg (Dusty).

Ok, într-un final îl deconspiră pe Dusty și reușește să o cucerească pe Jamie… Ca în toate filmele de genul.

Părerea mea

yellow line

Filmul a fost un mic respiro după toate filmele de acțiune văzute în ultima vreme (înafară de Dirty Grandpa).

Bineînțeles că e o porcărie și că nu înveți nimic din ea, dar te relaxezi, e și în preajma crăciunului și a picat bine.

Am remarcat prestația lui Ryan Reynolds. În unele momente dădea în Jim Carrey, ceea ce nu am observat în alte filme ale sale. Cred că nici în Van Wilder. Which is nice!

just friends

^see?^

Mi-a mai plăcut și relația aia de prietenie cu bătaie dintre frați. Așa ar trebui să fie multe relații frate-frate.

În rest filmul e destul de banal. Dar m-a relaxat. 🙂

Trailer

yellow line

Știați că…?

  • Ca să fie agresivă și hiperactivă, Anna Faris bea Red Bull înainte de filmări.
  • În lua 4 ore să se machieze ca un gras lui Ryan Reynolds.
  • Anna Faris și Ryan Reynolds au mai jucat într-un film, tot în 2005.

Notă IMDb: 6.2

Notă personală: 7

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

2 thoughts on “Am văzut Just Friends”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.