travel

I’m gonna leave you now, but not quite now…

Salut! N-am mai scris de ceva timp și cu bucurie spun că nici nu o să mai scriu nici de săptămâna viitoare, încolo.

why, you may ask…

Păi, cred că am mai zis puțin despre asta și în trecut, dar când scrii 100 de articole, cine mai ține minte unde am menționat asta?

self five

E corect, vă înțeleg…

So… motivul pentru care mă retrag parțial din “bloggărit” (cred că așa se scrie) este pentru că am luat viza și pe 13 iunie plec în America.

proud

^laquisha being proud of me^

Și bineînțeles, unii ar zice că mă duc să fiu sclav pe plantație (aw gawd… ). Eu zic că mă duc să văd o cultură diferită, să circul pe străzi asfaltate, să văd ceva zgârie-nori, să văd o cascadă mișto, o statuie a unei doamne cu istorie, să îmi strâng bani pentru un PC mai puternic, dar cel mai bun motiv este că e gândul și dorința mea de mic… De când vedeam petrecerile alea din campusurile studențești cu fraternități și beții pe muzică bună! Ok, nu o să dau buzna într-un campus chiar așa, dar simplul fapt că ajung pe “tărâmul” unde se filmează cele mai multe și cele mai bune filme din lume este destul pentru mine.

Da, unii visează să meargă în Germania (e cea mai des auzită replică), Anglia sau mai știu eu ce țară. Eu am visat să merg în America! Corect, mr. Healy?

why not?

Ok. Deci, o să plec pe 13 iunie, până atunci urmând să mai postez câte un articol pentru fiecare rubrică pe care o am. Adică nu pot să vă las chiar “așea”. Totodată, lunar, la început de lună, o să apară filmele lunii, ca să aveți și să știți ce filme să vedeți luna asta. Don’t worry, I got yo’ back! O să mă întorc pe 16 octombrie cu peripeții… Sigur o să fie! Le notez și vă povestesc după ce mă întorc.

Poate, cine știe, mai pun câte o poză sau ceva articol scurt, dar nu promit.

Până plec, trebuie să vă mai dau niște muzică, că am dat de câteva melodii… Azi sau mâine…

Motivele pentru care nu am mai postat până acum au fost că am cam tot fost ocupat. Ba cu ziua mea, ba un weekend prelungit plecat acasă, ba interviul de la ambasadă, ba plecat la prietena mea acasă… Și mi-e așa să scriu de pe telefon. Nu am controlul ăla care îmi place mie și reușesc cu greu să pun gif-uri de pe telefon. Așa că mai bine fac ceva cum trebuie, în loc să scriu așa… not, not, not!

Poză: SplitShire

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.