Am văzut 10 Cloverfield Lane

  • by
10 cloverfield lane

I’m back! Mi-a luat ceva să mă “așez” undeva, de-asta și întârzierea, dar acum sunt fully functional! 🙂

Înainte să plec, chiar în seara aceea, am apucat să mai văd un film. Unul chiar bun!

Despre film

yellow line

Filmul începe cu Michelle, frumoasa Mary Elizabeth Winstead, pe care am descoperit-o în Scott Pilgrim vs. The World, care suferă un accident de mașină. După ce își revine, descoperă că se află într-o cameră, ca o celulă. Un bărbat mai în vârstă îi aduce mâncare și o înștiințează că a salvat-o de la un atac îngrozitor.

Pentru a-i dovedi că nu e nebun, îi prezintă planul său. Își dezvoltase într-un buncăr, un sistem din care poate trăi. Avea provizii, avea și un sistem propriu dezvoltat de a-și procura hrană, apă potabilă și electricitate. Alături de el, mai era un alt bărbat, rănit, tot “salvat” de acest bătrân, Howard. El avea ceva probleme cu nervii și, cu timpul, asta a neliniștit-o pe Michelle.

Împreună cu băiatul nou, Emmett, aceasta reușește să evadeze, doar pentru a i se confirma că afară se afla un fel de navă spațială, prevestind ceva interesant în următorul film care va apărea. Sper.

Părerea mea

yellow line

Mi s-a părut unul din cele mai bune filme horror văzute în ultima vreme. Asta dacă va urma și o continuare la el, că așa… A fost bun și așa, dar nu are prea mult sens, dacă nu te duce undeva. Altfel, ar fi doar un film în care o tipă s-a chinuit vreo oră jumate dintr-un film, să evadeze din buncărul unui bătrân, iar când a reușit, l-a omorât și nu a descoperit decât că avea parțial dreptate. Cam asta în mare parte.

Mi s-a părut bun și pentru faptul că tot filmul te tot întrebi dacă bătrânelul are dreptate sau nu. Dacă e nebun sau chiar are intenții bune. A fost ceva putin diferit față de restul filmelor de groază.( Eu cel puțin așa îl consider, un film de groază)

Trailer

yellow line

Știați că…?

  • Mary Elizabeth Winstead a fost singura considerată pentru rolul lui Michelle. Nu a avut competiție.
  • Pe toată durata filmărilor, actorilor nu li s-a spus titlul filmului pentru a păstra secretul cât mai mult.
  • În primele 10 minute din film, Mary Elizabeth Winstead nici nu vorbește.
  • More.

Notă IMDb: 7,3

Notă personală: 8

Filmul a debutat pe 11 martie 2016 în România și tot pe 11 martie 2016 în USA.

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.