Călătoria cu trenul iarna! It’s a WIN!

  • by
iarna

Am fost la București la prietenii mei în weekendul din 11-13 noiembrie. Vremea a fost rece, umedă, a fost nasoală… vremea. Dar apoi a trebuit să plecăm. Am luat trenul, că era mai ieftin și durata de „zbor” era cam aceeași.

Am mers în Gara de Nord, afară ploua ușor și bătea vântul destul de tare. Ne-am echipat de plecare (mâncare, cu mâncare ne-am echipat) și am urcat în tren.

Ruta București – Sibiu pentru noi. Până în Sinaia, am văzut că vremea era tot așa, posomorâtă. Dar din Sinaia a început să ningă. Drăguț. Ningea ușor, liniștit, se vedea frumos. Oricum, Sinaia e un oraș superb. E orașul meu preferat! Forever in love with Sinaia! 🙂

Spre Bușteni a început „să-i dea” mai ca la carte. Se vedea super mișto! Și alternarea dintre pădurile înzăpezite, parțial verzi, parțial albe cu căsuțele vechi, ninse, din care ieșea frumos fum de pe coș, era un mic spectacol. Cel puțin pentru mine a fost.

Sunt îndrăgostit de munte și de iarnă.

Chiar atunci am scris și articolul, pe drum, în timp ce ne întorceam la Sibiu.

Să stau la un loc călduros și să mă uit pe geamul de la mașină, tren sau casă și să văd cum ninge, e unul din lucrurile mele preferate! Dar trenul e winner-ul! E șeful senzației mișto! Cum merge el, așa, încet, spre destinație…

Parcă eram într-un de-ăsta:

Mă tot duce cu gândul la Return to Castle Wolfenstein. Era iarnă pe când îl jucam și am rămas marcat de combinația făcută cu jocul (în care și acolo era iarnă în unele misiuni). S-a legat ceva acolo.

A fost foarte relaxant cât am stat sa privesc pădurile cu ai lor copaci îmbrăcați în zapadă.

Sper să mai am ocazia să mai merg cu trenul pe timp de iarnă cât mai curând! O să-mi iau și o cană de ceai fierbinte și o să stau să admir natura în forma ei naturală, superbă.

A! Și încă o chestie… Winter is coming, măi! *clichééé*

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.