daddy's home

Am văzut Daddy’s Home

Plictisit, obosit, cum nu puteam să dorm, am zis să văd și ceva lejer, pe avion. Și lejer a fost!

Despre film

yellow line

După cum am spus, ne concentrăm pe înțelesul cuvântului “lejer” la filmul ăsta. E un film clasic cu Will Ferrell, în care el e soțul mediocru spre varză și tatăl vitreg al unei fetițe și unui băiețel. Aceștia îl urăsc din suflet. Cel puțin la început. Îl desenează departe de familia lor, îl desenează mort și alte feluri de respingere din partea celor mici. Odată cu trecerea timpului, cei doi încep să îl agreeze pe tatăl lor vitreg.

Vestea nasoală pentru Will sau, cum îl cheamă în film, Brad, este că tocmai acum, când a început și el să se înțeleagă cu copiii, a venit tatăl lor biologic și l-a dat peste cap.

Tatăl lor biologic, bineînțeles că este Mark Wahlberg, tipul mai tânăr, musculos, cu vorbele la el, băiatul rău. Îl termină pe Brad și îl convinge să și rămână la ei câteva zile… doar pentru a-l face și mai varză.

Brad încearcă să conviețuiască cu Dusty și în același timp să îl învețe pe el și pe copiii lui că există și alte metode de a rezolva anumite probleme decât violența. Totodată încearcă să o recucerească pe soția sa, care pare vrăjită de fostul soț.

La un moment dat îl dă afară din casă în detrimentul lui Dusty, dar le recucerește inimile tuturor spre sfârșit. Chiar și lui Dusty, care se mută vis-a-vis de casa lor.

Părerea mea

yellow line

Vorbim de un film cu Will Farrel, deci e clar că e un film ușor și cu un umor la fel! Ca genul de film la care să te uiți când nu ai ce face. Sau când ești în avion și ai văzut deja Now You See Me 2 și nu vrei un film greoi după.

Ce e de remarcat, e soția lui Brad, Sara, care e o femeie frumoasă. Cum dracu s-au gândit regizorii că ea s-ar uita la un om ca Brad? :)) Ok, menționează că a fost tipul de fată lipsită de inhibiții când a fost tânără, deci acum probabil a trebuit să se așeze la casa ei cu un om mai serios. Chiar dacă el era un pămpălău și era plictisitor. Măcar iubea copiii. 🙂

Anyway, filmul merge văzut când nu ai ce face și când chiar vrei să te uiți la ceva.

Apare și partea a doua, undeva în viitor…

Trailer

yellow line

Știați că…?

  • Vince Vaughn trebuia să aibă rolul lui Mark Wahlberg. Poate pentru faptul că vorbește mult?
  • John Cena trebuia să facă un cameo în film, fără tricou. Probabil a și făcut, dar nu l-am văzut noi… Get it?
  • Will Ferrell putea fi tatăl original și Ed Helms putea fi tatăl vitreg.
  • More.

Notă IMDb: 6,1

Notă personală: 7

Filmul a debutat pe 8 ianuarie 2016 în România și pe 25 decembrie 2015 în USA.

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.