Am văzut Urge

  • by
urge

Frate, am văzut Urge, un motha fuckin’ film ciudat, dar cu ceva mesaj. Mai mult sau mai puțin, acum depinde de fiecare.

Despre film

yellow line

Este vorba de o gașcă de oameni, care fac o escapadă pe weekend (parcă), pe o insulă. Bogați, au închiriat o ditamai vila, au ajuns pe insulă cu elicopterul, totul high class.

În prima seară, merg ei într-un club, foarte ciudat, cu oameni foarte ciudați, toți pe droguri. Au vrut și ei, bineînțeles. Acolo a venit Pierce Brosnan, zis și The Man, în film, cu drogul.

Au luat, dar cu promisiunea că nu mai consumă și altă dată. Singura regulă era că nu pot consuma drogul decât o singură dată. Noaptea a fost sălbatică, una de neuitat, drogul a scos toate dorințele fiecăruia la suprafață și a suprimat inhibițiile.

După o noapte așa nebună, s-au întrebat dacă nu cumva pot repeta experiența demențială. Au reușit să facă rost de foarte multe rezerve din drogul Urge și au ținut o petrecere în vila închiriată. Toată lumea de pe insulă a fost invitată.

Acolo au devastat tot, s-au alergat unii pe alții și s-au omorât. Practic, a devenit toată insula un fel de neanderthali, care se omorau pentru mâncare, doar că ei se omorau de plăcere. Drogul scotea toate dorințele ascunse, toate gândurile de omor și nu numai, pe care le avea fiecare.

Într-un final din grupul de vreo 6-7 persoane, a mai rămas doar una vie. Veți vedea voi cine. 🙂

Părerea mea

yellow line

Când am zis că filmul are o morală, un mesaj, mă gândeam la cel prin care arată natura omului. Ce se află în capul nostru și ce apărem a fi. Dacă cineva ar putea citi mintea altei persoane, ar fi oripilat, în special dacă persoana citită ar fi și inteligentă.

Și tocmai asta cred că încearcă să sublinieze regizorul în film. Că suntem niște animale domesticate, care ne ascundem nu numai defectele, dar și dorințele mai ciudate. Asta nu înseamnă că e un lucru rău, că altfel riscăm să ajungem ca cei din film.

Trailer

yellow line

Știați că…?

  • Avem doar două, AICI.

Notă IMDb: 4,1

Notă personală: 7

Filmul a debutat pe 3 iunie 2016 în USA.

Nu s-a bucurat de ecranizare sau marketing prea răspândit, de aceea filmul a fost lansat pe internet. În România nici vorbă de lansare.

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.