stephen

L-am descoperit pe Stephen

De prin vară, tot ascultând diverse canale de muzică de pe YouTube, a apărut o melodie care mi s-a părut super bună, dar care încă are foarte puține vizualizări. Asta comparativ cu cât de șmecheră e! Cu videoclip, cu mesaj, totul frumos… E vorba de melodia asta:

Stephen – Crossfire Pt. II (ft. Talib Kweli & KillaGraham)

Și cum ascultam eu frumos melodia, m-am decis să caut și “Crossfire Pt. I”, că dacă sunt la partea a II-a, trebuia să fie și o originală sau o variantă ceva mai “first draft”. Era doar varianta cântată doar de el. Și ea cu videoclip, dar cu un mesaj și mai puternic. Practic partea a II-a conține doar refrenul din prima parte. Este vorba de melodia următoare:

Stephen – Crossfire

Apoi, am căutat pe canalul lui personal și am găsit că are scos și un mic album, de 10 melodii. I-am dat play și m-am și abonat la el. Pentru că scoate melodii bune! Romantice, așa cum trebuie, nu Randi sau nu știu ce alte melodii mai sunt pe MediaPro Music. Mai pe scurt, “corecte”.

Melodiile mele preferate din album, pe lângă Crossfire, ar fi următoarele:

Stephen – Sincerely

Urmată de:

Stephen – Remembering Myself

Stephen – Fly Down

Stephen – Mr. Man

Cam astea sunt preferatele mele, dar și restul melodiilor din album sunt la fel de bune. Încercați:

Stephen’s album “Sincerely”

Cam asta numesc eu talent și muzică ieșită din mainstream, dar care totuși nu e nici underground. Atâta tot că nu știe multă lume de el. Tipul merită toată atenția, iar partea pe care merge, e o nișă bună de exploatat!

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.