Artiști mișto: P!NK

  • by
pink

Într-o zi la lucru, primesc o notificare de la youtube, cum că PINK a postat o melodie nouă. O ascult, e ok. E asta:

Pe lângă asta, a mai încărcat și un live de la un concert din 2003. Foarte mișto. Apoi am stat și m-am gândit cât de consecventă este PINK.
Gândiți-vă că de pe la începutul anilor 2000, a avut un hit mediu spre mare cam la fiecare doi ani. Bineînțeles, mai mult sau mai puțin, dar totuși nu știu altă vedetă care să fie atât de constantă ca PINK. Sau mai bine zis P!NK. Totodată, contrar personajului pe care l-a dezvoltat ca fiind P!NK (de rebelă), este o persoană destul de curată, fără ieșiri publice stânjenitoare sau scandaluri. Probabil e ca un fel de TuPac, care era un băiat bun, dar se dădea el șmecher și rău.

Am crescut cu ea și nu pot spune că m-a influențat cu prea mult, dar mereu m-au încântat melodiile ei. Mai mult decât catchy!

Totodată, a cântat și la Super Bowl, imnul Statelor… Foarte bine interpretat, chiar dacă unii au crezut că și-a aruncat guma înainte de a interpreta guma. Necazuri, domne…

Deși nu e chiar în topul celor mai importante personaje din America, prin faptul că este o persoană curată, iar ceea ce creează este mai mult decât decent, P!NK merită respectul meu! Și consider că merită un loc la “rubrica” Artiști Mișto! La cât mai multe melodii șmechere!

Voi ați observat lucrul ăsta despre P!NK?

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.