Am back!

Hai salut! Ce mai faci? Ți-a fost dor de mine? Normal că nu, dar tot mă întorc. 🙂

Ok, să mai încercăm încă o dată. Am scris înainte destul de mult și nu am salvat. Se pare că noile versiuni de WordPress nu mai salvează de fiecare dată când apeși CTRL + S, ceea ce eu fac după fiecare propoziție. Să o luăm de la capăt.

Bun, deci de când nu am mai scris s-au schimbat o mulțime de lucruri. Din punctul meu de vedere, în bine, dar vom vedea mai bine pe viitor.

De când nu am mai scris, m-am mutat, n-am mai lucrat și am mai fost de vreo 2 ori în America. Chiar de curând m-am întors din vacanța din SUA. Care a fost chiar mișto, dar mai multe, mai jos, că doar trebuie să povestesc totul cronologic.

3 mai 2018 sau Maitreyi, cum i-ar spune unii. De atunci nu am mai scris nimic. De atunci am de recuperat, pe rapid, ceea ce s-a mai întâmplat în viața mea.

După cum am zis, am mai plecat în America, iar pentru asta am pregătit, de anul trecut, un articol pentru asta. Nu l-am mai postat, nu mai voiam să mai postez nimic aici și nu am considerat asta necesar. Dar m-am răzgândit. 

După întoarcerea în țară, am decis, împreună cu Andreea, să ne mutăm în București. 6 ani de Sibiu mi-a ajuns și am zis să încerc ceva nou. Nu sunt genul de om care să stea o viață întreagă în același loc. În plus, la București am câțiva prieteni, oportunități de angajare sunt mai multe, ai mereu ceva de facut, care să nu însemne neapărat festivalul olăritului sau al florilor. Nu vreau să mă cac pe mine, dar m-am și plictisit puțin de Sibiu și am preferat să schimb/ăm atmosfera. Asta nu înseamnă că am rupt orice legătură cu prietenii din Sibiu. Ba chiar păstrăm legătura, acolo mi-am făcut unele din cele mai frumoase prietenii, acolo am cunoscut-o pe Andreea și acolo am început să mă dezvolt mai frumos și în același timp să mă maturizez. Sunt multe motive pentru care sunt recunoscător întru totul și revin oricând cu mare plăcere, iar orașul îl consider a doua mea casă.

Revenind la ceea ce am mai făcut în ultimul an și jumătate, după mutarea la București, care s-a întâmplat flawless și rapid, nu m-am mai angajat deloc. Am preferat să încerc diferite metode de dezvoltare personală. M-am apucat, împreună cu Andreeea, de puțin intermittent fasting, am început să gătesc din ce în ce mai mult, am făcut niște cursuri online de Photoshop și Illustrator.

Legat de intermittent, eu am urmat dieta de 8/16, Andreea făcând OMAD. Pentru cei care nu știu cu ce se mănâncă acest program, este vorba de a nu mânca 16 ore (între 8 seara și 12 la prânz) și mâncat două mese între 12 și 8. Pare destul de greu pentru unii ca prima masă să fie la 12PM, nu? Așa am crezut și eu, dar după câteva zile de dietă, nici nu mai simțeam că mi-e foame până la 12. Băgam un espresso negru cu multă apă și rezistam fără probleme până la prânz. Chiar am rămas surprins și am și slăbit câteva kg în câteva săptămâni (fără alte diete sau mai știu eu ce). Din 2020 îmi propun să combin dieta asta cu keto și sport. Trebuie să mă pun pe picioare, că nu sunt în cea mai bună formă și nu vreau să stau așa.

Referitor la gătit, de câțiva ani am început să-mi gătesc singur și observ cum îmi place din ce în ce mai mult. E super mișto. Și e și mai mișto când gătesc pentru mai mulți și pot hrăni și alte suflete cu mâncarea ieșită din mâinile mele. Nu inventez roata, doar că îmi place așa mult că mi-am umplut bucătăria de condimente și ceva ustensile pentru gătit. Tocmai ce mi-am luat, înainte să plec din nou spre state, o tigaie de fontă de la Kaufland. E super mișto!

Apoi ajungem la partea de PS și Illustrator. M-am decis să mă angajez în design grafic, acum, că m-am întors în țară. Așa că am început în urmă cu câteva luni să mă pregătesc, să-mi clădesc portofoliul. Nu am mare lucru, dar e o muncă cinstită. Când e gata, postez și link cu site-ul portofoliului.

A urmat, bineînțeles un nou an în SUA, unde am muncit din nou de am rupt, dar nu degeaba! La final am plecat într-un trip chiar mișto! Mai multe detalii într-un articol viitor, bineînțeles.

 

Cam asta am făcut eu de ultima dată de când n-am mai postat. Au fost și urcușuri, probabil (deși n-am observat) și coborâșuri. Plănuiesc ca în viitorul apropiat spre mediu să mă mut cu Andreea în Canada, dar mai întâi ne-am gândit să facem puțină experiență de lucru în țară, ca să nu o luăm de la 0 acolo. Cel mai probabil o să scriu un articol și despre asta.

Oh. Și am văzut ceva filme și ceva seriale. O să recomand ceva seriale drăguțe cu prima ocazie pe care o să o am. YAY!

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

1 thought on “Am back!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.