În urmă cu doi ani și o zi (da, am fost leneș ieri și era să nu scriu nici măcar azi) porneam spre această aventură nemaipomenită mi-am făcut un blog micuț. Cam și acum se află în același stadiu, doar că cu ~220 articole publicate, iar câteva dintre ele având ceva subiecte bune, câteva păreri de bine, de rău. Am primit feedback de tot felul.

Important e că am început să scriu cât de cât bine și, chiar vreau să-mi măresc atât calitatea, cât și numărul de articole de calitate de acum înainte.


Ok, separat de asta, am descoperit (shame on me) melodia asta “veche” a celor de la Lost Frequencies.

Băieții ăștia au făcut un clip în care au portretizat viața lui Nikola Tesla. Despre cum acesta era un mare simpatizant al porumbeilor, iar unul dintre ei i-a furat inima. Tot el a declarat că a fost îndrăgostit de porumbelul ăla, la fel cum bărbații se îndrăgostesc de femei. Tot articolul aici.

Bun, clipul a fost postat pe mai multe canale de YouTube. Partea proastă e că deși melodia e mai mult decât catchy și bună, are doar 6 milioane de vizualizări, la cel mai vizualizat clip. Adică pe lângă o melodie foarte bună, aceasta ne dă și o mică lecție de istorie, animată, romantică și dramatică. O rețetă de succes aș spune eu. Eu și cele 6 milioane de oameni din 7 miliarde…

Mi se pare putin tragic ce se întâmplă. Mai bine ascultăm maluma și shakira (cea manelizată, mai nou), decât ceva cu substanță, cu mesaj și care sună și foarte bine. Dar astea sunt gusturile și n-ai ce să-i faci…


Trecând peste, vreau să mulțumesc cititorilor, că de ceva timp am câțiva cititori constanți… O să încerc să fac și de acum încolo un conținut cât mai de calitate posibil!

Așa că pe lângă pluginul de mai jos cu promovarea paginii, vă mai spun o dată daț like futuvan gură să mă sprijiniți prin bani aprecierea paginii pe facebook pentru a avea notificările la zi și dacă întradevăr vă place ce scriu sau ce recomand ca muzică sau filme, să mă și recomandați la prieteni care ar putea fi interesați. Totodată, pe pagina mea de facebook, vă aștept la discuții, opinii. (chiar v-aș fi recunoscător dacă mi-ați zice ce anume v-a plăcut dintr-un anumit articol și ce nu. În special ce nu!)

Hai, gata, terminați. Să ne apucăm și noi de lucruri serioase…

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.