Am jucat SuperHot

  • by
superhot

Acesta este un joc distractiv, care îți pune puțin mintea la contribuție, durează de câteva ore maxim. Dacă te prinde, îți poți petrece chiar mai multe ore în el, având niște challenges la sfârșit de campanie. Dar întâi:

Despre joc

yellow line

Jocul este un mic joc în joc. :)) Feeling confused yet? Deci, intrii în joc și vezi un meniu pe genul DOS în care ai opțiuni de a alege video, opțiuni, exit și nu mai știu. Imediat primești un mesaj pe chat. Da, ai chat. Un prieten îți trimite și ție un nou joc, gen shooter, inovativ, pe care nu l-ai mai jucat vreodată. Bineînțeles că ești interesat de el, îl accepți, îl instalezi și începi. În el, trebuie să împuști “a bunch of red guys” și așa treci de la nivel la nivel. Doar că la un moment dat jocul nu te mai lasă să ieși, trimite la toți prietenii tăi recomandare la acest joc și când vrei să vorbești cu prietenul tău de la care ai luat jocul, scrie numai “SUPER HOT SUPER HOT SUPER HOT”. Te pune să supraviețuiești, te pune să i te supui, încercând să pună stăpânire pe tine.

Într-un final cedează și îți dă drumul.

În shooter, ai un fel de super-putere în care totul se mișcă în reluare și doar când te miști tu, timpul curge normal. Deci, atunci când vine un om roșu să te împuște, vezi cum glonțul vine spre tine, având timp să îl eviți și în același timp să calculezi încât să tragi pe poziție viitoare.

Părerea mea

yellow line

Jocul e super tare!

Îmi place:

  • Puținele nivele pe care le are chiar sunt distractive, iar faptul că la un moment dat când acesta încearcă să pună stăpânire pe tine, chiar nu te lasă să ieși din joc. Ba chiar își bate joc de tine zicând că să încerci să ieși că oricum nu ai scăpare.
  • Îmi mai place și că atunci când scrii în chat chiar trebuie să apeși butoane ca personajul să înceapă să scrie.
  • Îmi place că atunci când împuști un om roșu se sparge precum sticla.
  • Micile glume…
  • După ce termini un nivel, jocul te complimentează. Adică știu că e adevărat, dar nu trebuie să-mi zici mereu că sunt “Super HOT” :))

DEMO

Chiar înainte să termini jocul, acesta te eliberează, afișându-ți următorul mesaj. (click pe poză)

superhot

The funny thing is: Mai sus, se oprește când scrie “You are now free.” Dându-ți impresia că în sfârșit recunoaște că l-ai bătut. Apoi continuă cu restul. Love those jokes !

Și da, treaba cu killstagram din poza de mai sus e adevărată. Acolo sunt postate modurile în care anumiți gameri au terminat un nivel. Care mai de care mai creativi.

 Joc bun, cu perspectivă. Poate în viitor va avea și ceva grafică sau mai multe nivele. Mai bine mai multe nivele!!

Recomand jocul, dacă vrei să-ți petreci o după-amiază într-un weekend, într-un mod plăcut și distractiv. Dar și pentru că IT’S THE MOST INNOVATIVE SHOOTER I’VE PLAYED IN YEARS! O să prindeți poanta dacă îl jucați 😉


Notă personală: 8

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.