Am văzut Kingsman: The Golden Circle

  • by
kingsman the golden circle

Ok, luni seara, a fost programat Kingsman: The Golden Circle! Văzusem primul film Kingsman în 2014, tot la cinema, din întâmplare. Habar nu aveam că urma să rupă norma, dar m-a surprins!

Așa că nu puteam să-l pierd pe ăsta. Chiar dacă pe primul l-am văzut în AFI și pe ăsta în jerpelitul cinematograf din Sibiu, tot nu puteam să-l ratez!

Nu înțeleg de ce oare nu a fost 3D. Am căutat și pe net și nicăieri în țară nu este 3D. Deși el a fost filmat și 3D, noi l-am primit 2D. Păi se poate? Asta e treabă, domnule Iohannis?

Despre film

De aici încep spoilere, nu vă recomand să citiți dacă nu l-ați văzut. O să zic pe scurt, dar na…

Agenția de spionaj Kingsman suferă o lovitură puternică, atunci când fostul pretendent la a fi un agent Kingsman, Charlie, știți voi, fraierul ăla de făcea mișto de Eggsy că e sărac și țăran și vai ce mare șmecher e el, se aliază cu o doamnă, reperează adresele fiecărui membru Kingsman și le trimite o mica rachetă care-i face praf.

În echipă mai rămâne doar Eggsy și Merlin. Primul era în momentul ăla la părinții prințesei Tilde. Dacă mai țineți minte, tipa care l-a așteptat cu analul, la finalul primului film… Înțeleg de ce a rămas cu ea.

Merlin, nu era înregistrat cu adresa în baza de date Kingsman, așa că a scăpat și el.

Noroc că agenția avea un plan pentru astfel de situații, iar acesta era într-o sticlă de whiskey.

Agenții au trebuit să meargă la o distilerie, în Kentucky, USA, pentru a vedea care e faza. Acolo îi aștepta Chaning Tatum, care a avut cam singura fază din film. S-a dovedit că acolo, la Statesman, se afla o altă agenție de spionaj, înfrățită cu Kingsman, care s-au oferit să îi ajute pe băieți. Tot acolo l-au găsit pe Harry, care uitase cine a fost în legătură cu spionajul. Ulterior, Eggsy avea să-l facă să-și revină.

Care era faza cu doamna de care am menționat mai sus? Păi Poppy (Julianne Moore), a răspândit în lume droguri, care aveau rolul de a face oamenii care le consumau, super energici, dănsăreți, apoi treceau într-o fază în care paralizau, iar apoi le explodau ochii… Toate astea în timp ce dezvoltau niște urme, ca niște vene albastre pe față.

Aceasta a luat legătura cu președintele Americii pentru a le oferi antidotul în schimbul imunității ei din lumea drogurilor. Președintele acceptă, dar încearcă să întârzie semnarea actelor pentru a omorî drogații.

Totodată, Chaning Tatum, se drogase și el. Așa că Eggsy, Merlin și Harry erau datori să îl ajute și să-i găsească antidotul, alături de agentul Whiskey (Oberyn, din Game of Thrones), care tot încearcă să le pună bețe în roate.

Ajung ei pe insula lui Poppy, Merlin moare, dar protagoniștii noștri reușesc să o omoare pe Poppy, pe Oberyn și lansează antidotul pentru milioanele de oameni din lume. Toate astea cu ajutorul lui Sir Elton John!

Părerea mea

Nu întotdeauna se întâmplă ca o continuare să fie bună, dar în ultima vreme se întâmplă ceva cu filmele. A fost Guardians of the Galaxy 2, a fost IT, din câte am înțeles (am reușit să văd doar primul film, pe ăsta l-am ratat la cinema, așa că-l aștept pe torre… Netflix), nu știu ce feedback a primit Spider Man: Homecoming, dar și Kingsman 2 a fost distractiv!

Da, Kingsman The Golden Circle este mai distractiv ca primul! Comparativ cu al doilea film, primul este o notă mai serios. Iar dacă primul este mai serios, vă dați seama cât de distractiv e al doilea!

Nu am înțeles ce caută Chaning Tatum pe afiș din moment ce are undeva la 15-20 de minute pe ecran! În schimb Pedro Pascal, joacă mult mai mult și nu apare. Asta ca să nu mai vorbesc de Merlin (Mark Strong)

Atenție! Nu e mai bun, dar e mai distractiv! Te ține lipit cu ochii de ecran, iar Elton John e hilar! S-au bazat mai mult pe comedie în filmul ăsta și nu a fost rău deloc!

Trailer

 

Știați că…?

  • Filmul conține 5 câștigători ai Oscarului: Halle Berry, Colin Firth, Jeff Bridges, Elton John și Julianne Moore.
  • Toți agenții Statesman au nume de băuturi.
  • Jeff Bridges și Julianne Moore au mai jucat împreună și în The Big Lebowski și Seventh Son.
  • More.

Notă IMDb: 7.3

Notă personală: 8

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.