Ați văzut că a apărut YouTube Rewind?

youtube rewind

Da, a apărut, e cel de mai jos și se numește The Shape of 2017. De la melodia lui Ed Sheeran, v-aț prins?

Ok, mereu mi-au plăcut colaborările astea între youtuberi mari. Când youtube îi strânge pe… majoritatea și fac un clip drăguț. Nu wow, drăguț.

Câteva puncte de vedere:

  • Din punctul meu de vedere e puțin păcat că au început cu maneaua aia de Despacito. *bam* *roșie în cap lui Leo*. Aia e, am zis-o. Este melodia anului probabil, but it still sucks… Dar nu uita cum am început alineatul…
  • După manea au început lucrurile să se miște în clip. Faza cu trenul și fidget spinnerul mi s-a părut chiar meseriașă. (meseriașă? who dafuq speaks like that?) Acolo a început și muzica mai bună, puțin Kendrick Lamar, dar nu mult. Deși pe întregul clip a băgat mici fragmente din melodia lui, ceea ce a dat foarte bine, iar el și Dr. Dre își freacă mâinile pentru boom-ul dat anul ăsta.
  • A urmat faza în care au recreat momentul lui Taylor Swift de la melodia aia super slabă a ei de anul ăsta. Știu că are vreo 700 milioane de vizualizări, dar melodia e groaznică și clișeică. Trebuia ca jena aia de melodie să fie uitată din prima săptămână și să mergem toți înainte, să nu băgăm în seamă scăparea lui Taylor, care de altfel e o cântăreață ok. Nimic wow, nimic stupid. Ei bine… înafară de “melodia” asta.
  • Bătaia aia cu muci colorați mi s-a părut ciudată… Au încercat ei ceva, dar pe mine nu m-au cucerit.
  • Au băgat și secvența aia scurtă cu Big Shaq, care primește plus valoare la clip. Știți voi… Man’s not hot!
  • Mi s-a părut că s-au grăbit să includă atâția youtuberi, că multe secvențe nu au niciun sens. Youtuber -> tranziție scurtă -> alt youtube. Mai că nu făcea nimic.
  • Nu l-am văzut pe Pewdiepie. Nu am simțit nimic pentru că nu l-am văzut. Deși e încă youtuberul cu cei mai mulți abonați, e cam mort pe youtube. Noroc cu reclamele… și abonații, dar youtube nu mai face nimic pentru el.

BTW, au apărut și cele mai virale clipuri vizualizate de români. Chiar mă mir cum nu e nici măcar un clip Carla’s Dreams în top. Sunt alternative totuși…

 

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

2 thoughts on “Ați văzut că a apărut YouTube Rewind?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.