Ultimul Call of Duty jucat până la final, care mi-a și plăcut și a cărui poveste a fost bunicică a fost Call of Duty: Ghosts. Da, au pus atunci accentul pe unul din cele mai emblematice personaje din seria Call of Duty și m-au atins. Am suferit mult după moartea lui. :))

De atunci, au scos niște gunoaie de jocuri. Am încercat să mă joc și Advanced Warfare și Black Ops III, dar nu am reușit. Și ce bun a fost Black Ops! De Infinity Warfare nici nu menționez, că nu m-am atins de el…

După ce cei de la EA au anunțat Battlefield 1, iar după lansare au avut succesul pe care îl și merită (deocamdată), probabil cei de la Activision au hotărât că nu mai merge așa. Același joc, în fiecare an, cu o grafică puțin mai bună… Au anunțat și ei Call of Duty WWII.

Păi clar! În ce joc a excelat Call of Duty cel mai bine? În World at War, pe care personal l-am terminat de vreo 3 ori. Mai bun ca orice Modern shit pe care ni l-au vârât în față în ultimii câțiva ani.

Acum… Doar sper că nu e doar marketingul de ei! Se știe că sunt foarte buni la promovat nimic. Sper să nu fie cazul și ca jocul să fie bun!

Până acum au apărut deja câteva gameplay-uri cu jocul și abia aștept weekendul beta din 29 septembrie, pentru a testa jocul!

Tocmai ce a apărut și al doilea trailer al jocului, dar și prezentarea a câțiva membrii din poveste. Sper ca și campaign-ul să fie bun, nu să se axeze doar pe multiplayer!

Avem așa:

Prezentarea lui “Red” Daniels

Prezentarea lui Robert Zussman

Prezentarea lui Joseph Turner

Trailer No. 2

Până acum totul arată bine. Chiar și din gameplay-urile de pe net.

O să revin cu o părere după ce-l încerc!

Activision, you better not fuck this up!!

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.