Mr. Nobody

Povestea Domnului Nimeni este memorabilă. Jared Leto și băieții care-l interpretează pe Mr. Nobody tânăr joacă rolurile foarte bine. Este puțin mindfuck, trebuie atenție destul de mare pentru a-l înțelege. Dar e acolo sus, în top!

 

Requiem for a Dream

La fel ca mai sus, filmul este ceva memorabil, cu același Jared Leto în rolul principal. De data asta e mai mult mindfuck. Povestea tratează o serie de utopii în care subiecții sunt consumatori de droguri în diferite forme. Bineînțeles că aflăm că consumul excesiv de droguri dăunează. (ca orice e în exces, dealtfel)

 

Hardcore Henry

Filmul ăsta este ceva special. Un film care te ține aproape de ecran pe toată durata rulării acestuia. Povestea nu e foarte impresionantă, doar modul de filmare (POV) este. Am mai scris despre el în unadouă ocazii și până la urmă a ajuns la așteptările pe care le aveam. Nu este pentru oricine!

 

The BFG

Un film la care te poți uita de la 5, la 60 de ani. Ceva lejer pentru adulți, ceva magic pentru copii, The BFG spune povestea “prietenului gigant” al unei fetițe deștepte. Uitați-vă împreună cu copilul vostru la el, iar dacă nu aveți unul, well… știți voi. Uitați-vă singuri, asta voiam să spun. Ce?

 

Central Intelligence

Încă o comedie ușoară, de văzut la plictiseală, dar cu “The Rock” și Kevin Hart. Cei doi foști colegi de la liceu, se întâlnesc din întâmplare în oraș, unul din ei fiind complet schimbat.

 

Snatch

Caterinca asta e film e ceva special. Îmi doresc să mai văd filme regizate în stilul ăsta. Înafară de “The Departed”, “The Italian Job” și poate și seria “Ocean’s Eleven”(Twelve, thirteen), nu cred că mai sunt și altele așa. Acțiune deșteaptă, dar și comedie simplă și de efect, toate astea în stilul britanic. Ah.. și plin de vedete.

 

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.