Ce filme am mai văzut în 2017 (1)

ce filme am mai vazut

Nici nu mai pot face un review întreg la un film și nici nu voi mai face. Poate doar ocazional, la cele care consider eu că merită. Uneori mă uit la filme deloc relevante sau interesante, așa că o să le introduc în secțiunea de “Ce filme am mai văzut”.

 

My Step Mother is an Alien

Este vorba de o extraterestră, care vine pe Pământ, sub formă feminină atractivă (Kim Basinger în vremea ei de glorie), pentru a intra în contact cu un savant naiv. Aceasta ajunge să se îndrăgostească și rămân împreună, clișeic.

Filmul nu e decât o comedie ușoară, semi amuzantă. Am văzut o parte din el pe Diva sau canalul ăla care a înlocuit Hallmark-ul și am zis să-l termin. 😀

 

Southpaw

Filmul este despre un boxer (Jake Gyllenhaal) cu probleme de nervi, care făcea să câștige doar atunci când îl enerva adversarul. Filmul e mai mult dramă decât sportiv, îmbinat cu trădări, anturaj și mai puțin bazat pe lupte.

 

Mike and Dave Need Wedding Dates

Doi băieți petrecăreți au nevoie de două fete pentru nunta surorii lor (dacă nu se înțelege deja din titlu). Așa că aceștia apelează la Craigslist pentru a merge în Hawaii însoțiți. Anunțul devine viral, dar până la urmă două fete “speciale” ajung să-i acompanieze.

Filmul este o comedie ușoară și el, dar măcar m-a făcut să o văd pe Aubrey Plaza și mai bine. 🙂

 

Don’t Breathe

Se pare că Jane Levy joacă doar în filme horror. Meh, măcar joacă agreabil. În filmul ăsta, preia numele celebrului boxer din lumea filmului și merge împreună cu niște prieteni să jefuiască casa unui fost veteran de război, orb. Spre disperarea lor, acesta știa ce avere are în casă și îi așteaptă pregătit pe intruși.

De văzut, mi-a plăcut.

Whiskey Tango Foxtrot

Îmi fusese dor de Tina Fey într-un film. Este vorba de un film biografic al reporteriței “Kim Baker”, care merge în Afganistan pentru a relata de la fața locului.

E un film meh, încă mi-e dor de Tina Fey.

Websitestory

Este vorba de un film românesc, slab interpretat și filmat. Ideea este bună, dar este prost filmat. Avem două tinere care merg în club într-o seară, ajung să se drogheze, iar una din ele este omorâtă. Cea de-a doua le jură răzbunare celor care au omorât-o.

L-am luat mai mult pentru că jucau Teo, Vio, Costel și Micutzu, dar au avut roluri destul de mici.

 

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

1 thought on “Ce filme am mai văzut în 2017 (1)”

  1. Pingback: În locul lui Kendrick putea fi oricine* – Ajay.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.