Ce filme am mai văzut în 2017 (2)

  • by
ce filme am mai vazut

Hacksaw Ridge

Este vorba de soldatul Desmond Doss, un adventist care a refuzat să împuște inamicii sau să poate arme la bătălia de la Okinawa. Medic fiind a reușit să salveze zeci de vieți în decursul unei seri. A fost primul soldat american care a primit o medalie de onoare fără să tragă vreun foc. Povestea e bună! Regia: Mel Gibson.

Un alt film pe care nu l-am văzut la cinema. FML, right? Este de necrezut povestea filmului, iar interpretarea este de Oscar, întradevăr! Nu e de mirare că a luat două.

 

The Jungle Book

Clasica poveste a cărții junglei. Pe bună dreptate a luat Oscar-ul pentru cele mai bune efecte vizuale. Animațiile animalelor sunt extraordinare!

Încă un film de văzut la cinema 🙂

 

Deepwater Horizon

Este vorba despre platforma petrolieră Deepwater Horizon, care, în 2010 a explodat, având 11 victime și lăsând în urmă o gaură uriașă de poluare în Golful Mexic. Compania răspunzătoare are de plătit o sumă record pentru daunele cauzate planetei. 18 miliarde de dolari, din câte am înțeles.

 

Going in Style

Cei trei protagoniști, supărați că nu au destui bani după o viață de muncă, se hotărăsc să jefuiască o bancă. Cum decurge mai departe, vă las să vedeți.

E, Jaf cu Stil l-am văzut în cinema. YEY! A fost o comedie bunicică, m-am distrat.

 

Why Him?

Filmul tratează subiectul unui tată protector vs. iubitul extravagant al fiicei sale.

Comedie ușoară, subiect super uzat.

Kill Bill: Vol. 1

Prima parte a filmului lui Tarantino, tratează lupta de răzbunare a “Miresei”, pentru foștii colegi de brealsă ai săi, care i-au omorât soțul, copilul și aproape și pe ea.

 

 

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.