După ce am venit din America, primul gând a fost să îmi revăd familia, prietenii și să recuperez timpul pierdut cu ei. asamblez micul meu monstru și să trec la treabă (joacă). Și am făcut-o, începând cu Rise of The Tomb Raider!

Despre joc

yellow line

Povestea jocului o duce pe Lara în Siberia, unde trebuie să caute orașul Kitezh, un templu străvechi, care ar avea de a face cu nemurirea. Merge pe urmele tatălui său, care se sinucisese, dar care îi lăsase mai multe indicii spre orașul sacru. Însoțită de un prieten bun, aceasta o ia prin munții înghețați ai Siberiei, în căutarea orașului, asta înainte să vină cei de la Trinity, o organizație rău-făcătoare, care dorea să cucerească lumea. Bineînțeles că reușește cu greu să îi dovedească pe inamici și să salveze lumea.

Părerea mea

yellow line

Comparativ cu titlul anterior, Rise of The Tomb Raider nu se ridică la așteptări. Asta nu înseamnă că nu e un joc bun! E chiar foarte bun, grafica e bună, iar questurile sunt provocatoare și diverse. Sincer, în prima parte a jocului, m-am cam plictisit, eram ceva de genul: asta e tot ce poate jocul? Ca să îmi fie relativ închisă gura mai târziu,când ne apropiem de templu. Peisajele sunt de-a dreptul superbe!

Ce-i drept, nu mai e Lara din jocul precedent, care cade și își rupe gâtul la fiecare scenă. Acum e ceva mai calculată, făcând din asta un joc ceva mai matur, dar nu și mai bun!

Gameplay-ul e și el bun! Se mișcă bine, nu are prea multe buguri și e destul de challenging dacă-l joci la o dificultate mai mare. AI-ul e decent… E mai plăcut să-l joci cu arcul. Așa l-am jucat și pe primul și ăsta a fost încă un lucru care m-a cucerit…

PROs:

  • Marketing done right! Ia uitați ce atârna pe un bloc din New York, când am fost pe acolo:

  • Melodia de final a venit perfect în concordanță cu stilul aventurier, dar și eleganța Larei, cu accentul ei britanic. Bună melodia, felicitări Karen O.

#respectjocurilorcarenedaumelodiibune

CONs:

  • Nu știu dacă să zic neapărat că e un contra argument, dar nu e Tomb Raider… Nu degeaba cel din 2013 a fost și jocul anului, chiar a meritat. Încă o dată, nici ăsta nu a fost rău deloc!

 

Specs:

Minimum:
OS: Windows 7 64bit
Processor: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 650 2GB or AMD HD7770 2GB
DirectX: Version 11
Storage: 30 GB available space

Recommended:
Processor: Intel Core i7-3770, 3.40GHz or AMD FX-8350, 4.0Ghz
Graphics card: NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD Radeon R9 290x
RAM: 8 GB RAM
DirectX: Version 11
Hard Disk Space: 30GB

Trailer

yellow line


Notă personală: 8

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.