Deși o forțez, vă aduc și azi niște muzică bună! Prin forțat, mă refer că nu am prea multe recomandări. Dar acum ce vreți?

Bun, începem așa:

Johnny Polygon – The Fall

SUBCARPAȚI – Dă-i Foale

Omar LinX – The Wild

One Day As A Lion – Wild International

The Main Squeeze – I’ll Take Another

Dead Poet Society – .CoDA.

Calimossa – Heater Beater

A Perfect Circle – Get The Lead Out

Enjoy! 🙂

Cam atât pe azi. Ar mai fi și altele, dar cred că le las pe data viitoare. Nu m-am concentrat prea mult pe muzică în ultima săptămână. Prea multe lucruri s-au întâmplat atât pe piața de acțiuni cât și faptul că am fost ocupat la muncă în ultima perioadă. Și în general ascultam muzică în timp ce lucram, dar am lucrat cu niște clipuri și a trebuit să ascult ce zic personajele…

Avem așa, în colțul dreapta, reprezentând muzica preferată a lui Leo, cu șorț verde: PLAYLIST MEUSIC! Bagă un like și o să ai muzică nouă săptămânal sau bilunar. Sau când îmi mai amintesc să actualizez playlistul. Anyway, e vorba de peste o mie de melodii acolo, echivalentul a 67 de ore de audiție. Sigur găsești și ceva să-ți placă! Totodată, ordonează melodiile după dată, ca să vezi ultimele melodii adăugate.

În colțul stânga, cu mai puțină experiență decât adversarul său, dar cu multă ambiție la pachet, cântărind doar ~2 ore de muzică: PLAYLIST PRETTY GOOD!

Trebuie să recunosc că multe melodii de la Pretty good au urcat în Meusic după un anumit timp. Sunt multe melodii pe care trebuie să le reascult de câteva ori până să-mi fac o părere…

Nu uitați și că ăsta e al 23-lea articol cu muzica mea preferată. Deci mai sunt melodii de explorat! Aveți aici lista cu articole mai vechi din seria “Muzică bună“, iar aici avem ultimul articol cu muzică bună. Are și mai multe melodii ca cel de azi, so.

Cam asta a fost săptămâna asta.

 

Poză: Unsplash

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.