Haida cu noroc! Dar nu revenim noi pentru a “n”-a oară? Revenim! Doar nu ne-am lăsat de muzică așa, subit… Am ascultat ceva în ultima vreme. Avem câteva melodii demne de seria “Muzică bună” și avem și mai multe în playlistul secund. Dar destul despre mine. Ce mai faceți voi? Toate bune? Merge treaba? Foarte bine. Chiar și când nu scriu pe blog, vorbesc singur, deci nu te mai mira atât.

Okey, hai să și ascultăm ceva…

Muzică

M-au fascinat băieții de la Too many Zooz și în special tizul meu, Leo Pellegrino, care mai cântă și cu o gagică asiatică. Am mai pus eu melodii de-ale lor pe blog, dar nu pe asta:

Too Many Zooz – Car Alarm

Continuăm cu:

Hey Steve – Miss Prince

El Negro – Ploaia   – pe asta am ascultat-o într-o duminică de pe un playlist “Discoteca 2000”, pe Spotify și am realizat că nu o am în playlistul meu.

Ezra Bell – A Jug in the Road

Christian Hansen & The Autistics – Cocaine Trade

Imagine Dragons – Follow You  – abia acum, când scriam articolul, am văzut că e cu Rob McElhenney și Kaitlin Olson, aka Mac și Sweet Dee. Mișto!

Vita de Vie – Luna si noi (feat. Blue Noise) – tot așa, am observat că nu aveam minunăția asta de melodie în playlist. Păcat… Trebuie recuperat acum.

Marc Rebillet – VACCINATED ATTITUDE – așa o să fiu și eu în o săptămână!

DOC – OCUPAT – mă așteptam să iasă melodia asta odată cu albumul “Eu”, dar a apărut acum. Tot e bine. Știam melodia de la live-ul de aici.

George Pandrea – Autostrada Soarelui (cu Vali Umbră) – uneori mai ascult și Radio Guerrilla la radio, nu doar muzică de pe Spotify. Și nu regret! Aici l-am descoperit pe George Pandrea într-o melodie cu Vali Umbră. Și când aud de Vali, I’m sold!

Zach Deputy – Put It in the Boogie

Enjoy! 🙂

Cam atât pe azi. Nu e mult, dar e muncă muncită.

Recomandări

Voiam să vă anunț (pentru că am și pus o melodie mai sus) că DOC a scos EP. De ascultat!

Mai voiam să vă zic și de idiotul de Marc Rebillet. Nu știu cum am aflat doar acum de el, dar e bine și așa. E funny băiatul. De urmărit și ascultat! BONUS.

Și terminăm cu George Pandrea. Face muzică mișto, muzică bună!

Ok, acum terminăm. Avem și playlisturile. Meusic și Pretty good. Crește din ce în ce mai mult playlistul secundar! Merită un “surbscribe”!

 

Gata! Am terminat și pe azi! Ne vedem! Cândva! Sper. Spor la ascultat, spor la treabă și un weekend noice!

Poză: Unsplash

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.