Sense8

yellow line

Recomand serialul Sense8 !

Serialul care momentan are doar un sezon, urmărește viețile a 8 străini din diferite locuri ale lumii care totuși sunt conectați unul cu celălalt prin ceva telepatic.(defapt prin femeia blondă)

  1. Sun Bak este fiica unui mare afacerist din Seoul care este maltratată emoțional de către tatăl și fratele ei. Fratele ei fiind pe primul lor la orice în viziunea tatălui. Orice prostie ar fi făcut acesta, tatăl dă vina pe ea.
  2. Nomi Marks este o transexuală (transexual? O femeie care nu a fost dintotdeauna femeie !) care este lesbiancă și în același timp un geniu în IT. Aceasta trăiește în San Francisco și este batjocorită de mama ei care o strigă “Michael”.
  3. Capheus sau Van Damme, este un șofer de microbuz din Nairobi, Kenya . El e un fan al filmelor cu Jean-Claude Van Damme, fapt pentru care și-a imprimat și pe microbuz graffiti-uri cu celebrul actor. Acesta încearcă să facă bani prin transportul de persoane pentru a-i procura medicamentele de care are nevoie mama sa grav bolnavă.
  4. Kala Dandekar este o farmacistă sau doctoriță (ceva cu diplomă) din Mumbai care trebuie să se căsătorească cu un bărbat pe care nu-l iubește. (așa e tradiția în India)
  5. Riley Blue este o dj-iță din Islanda, care mixează în Londra. Aceasta încearcă să uite de trecutul plin de droguri și de decizii luate prost.
  6. Will Gorski, polițist în Chicago. Acesta încearcă să rezolve cazurile cât mai curat și legal posibil.
  7. Wolfgang Bogdanow este un “mafiot” din Berlin care este specializat în spargerea celor mai complicate coduri la seifuri.
  8. Lito Rodriguez trăiește în Mexico City și este un actor de telenovele. Este homosexual, dar ascunde lucrul ăsta de presă prin cuplarea sa cu Daniela (o să vedeți).

Aceștia sunt actorii principali ai serialului creat de regizorii seriei Matrix și a scriitorului filmului Ziua Z, Changeling și Thor.

În serial se petrec lucruri ciudate, în sensul că atunci când unul din personaje are nevoie de ajutor, alt personaj “intră în el” și de exemplu se bate cu cei cu care trebuie să se bată primul personaj, din corpul lui, în timp ce acesta e la mii de kilometrii distanță. Toate se complică spre sfârșitul sezonului, dar în același timp devine mai palpitant.

Se pare că următorul sezon va avea premiera în 2017 (too bad). Probabil nu a avut foarte mult feedback, poate nu s-a băgat nici prea mult în marketing. Poate un lucru care împiedică este și faptul că trebuie filmat în mai multe zone geografice (Cică au călătorit ăștia ca să facă primul sezon.. de au înconjurat globul de 4 ori).. Who knows?

Din punctul meu de vedere serialul merită urmărit. E ceva mai nou.. Are perspectivă, se poate desfășura în ceva frumos.

sense8

Trailer:

yellow line

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Author

1 Comment

  1. Pingback: Serial Misfits • Ajay.ro

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.