Misfits

yellow line

A trecut ceva timp de când v-am recomandat ultimul serial și am hotărât să las lumea să afle și de serialul ăsta. Ok, nu e pentru oricine, nu e pentru cei care nu agreează umorul britanic, trebuie să fii puțin dus ca să urmărești, pentru că e destul de ciudat, dar este pe placul meu. Oricum, o să vă mai recomand eu seriale fucked up, don’t worry!

So… Plot-ul e cam așa: Luăm 5 delicvenți, nelegiuiți, rău făcători… Ok, sunt 5 tineri care au furat ceva nesemnificativ, au spart un geam undeva sau au făcut infracțiuni d-astea minore. E, luzării ăștia au fost prinși și puși să curețe diferite locuri din oraș în loc să meargă la pușcărie. 5 pramatii care curățau un depozit sau ceva pentru a fi reabilitat, am impresia. La un moment dat vine o furtună care îi trăsnește pe toți, dar de la care nu moare niciunul. La ceva timp după furtună, descoperă fiecare, rând pe rând, că au câte o super putere. De acolo pornește răul cu adevărat. De atunci devin ei cu adevărat “nelegiuiți”.

Mai bine vă uitați la serial! Nathan e super amuzant și serialul se merită și după ce pleacă el! 10/10

misfits

Serialul e fucked up, dar e așa… dark fucked up. Bun, bun de tot!

E4 merită toată lauda pentru ce au făcut, mai ales pentru că au reușit să păstreze serialul la aceiași calitate în ciuda schimbării personajelor.

Tot ce ai nevoie este să fii îndeajuns de deschis la umorul și televiziunea britanică. Televiziune care se apropie la modul în care e filmat, cu filmele românești… You’ll see…

misfits misfits

O altă chestie cu care e ceva mai greu să te obișnuiești este că se folosește foarte mult cuvântul “wanker” (labagiu). Și mai este și vorba aia britanică, dar mai așa mai de la țară cum ar veni. Gen:

misfits misfits

Sunt 5 sezoane de câte 6-8 episoade a 45 de minute fiecare. Nu e mare chestie și serialul chiar se merită!

Trailer:

yellow line

   

Dacă ți-a plăcut ce-ai citit, îmi poți lăsa un like sau să-i dai un share.

Author

3 Comments

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.